plåtprodukter
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Det finns en mängd tak- och fasadprodukter som underlättar byggprocessen och tillför ytterligare funktioner. Det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad kring utbudet och veta när man ska välja vad. Vi presenterar de olika produktkategorierna på vår hemsida.

Olika produkter lämpar sig för olika ändamål. På vår hemsida har vi därför listat olika produkter liksom olika användningsområden. Du vet väl också att du alltid kan kontakta en plåtkonsult om du har plåtrelaterade frågor? Här hittar du plåtkonsulter över hela Sverige.

Klicka på respektive rubrik för att läsa mer.

Band- och formatplåt
Bandplåt för en gedigen bandtäckning av tak och fasad. Formatplåt för täckningar där uttrycket ska vara extra arbetat eller mer gammeldags.

Kassetter och lameller
Fasadkassetter och lameller för hela eller delar av fasaden. Finns i flera olika utföranden och plåtmaterial, även de material/tjocklekar som inte kan falsas.

Takpannor
Skapar samma utseende som tegelpannor, men är enklare att lägga och har lättare vikt. Finns i flera olika utföranden.

Tak- och fasadprofiler
Trapetskorrugerad (TRP), sinuskorrugerad eller pannplåt. Plåtprofiler finns i olika former, färger, tjocklekar och plåtmaterial.

Sandwich
Färdiga moduler som används till tak och fasader både invändigt och utvändigt. Består av tre lager med yttre plåtskikt och en isolerande kärna.

Solenergi
Solel eller solvärme? Plåttak- och fasader lämpar sig mycket väl för solenergi och utbudet av olika lösningar växer snabbt.

Till alla produkter >>

Pin It on Pinterest