LEVERANTÖRER

De material och produkter du letar efter finner du hos dessa leverantörer, producenter och grossister.

ARCELORMITTAL

Vi utvecklar, tillverkar och säljer tunnplåtslösningar för byggbranschen.

Kontakt
Thommy Larsson (Säljchef)
Thommy.larsson@arcelormittal.com
054-68 83 27 

www.armat.se
www.arcelormittal.com

ARECO

Areco Direct erbjuder ett brett och komplett produktsortiment inom affärsområdena Byggplåt, Ventilation och Handelsstål & Armering. Tillsammans med våra leverantörer, med extra fokus på de egentillverkade byggplåtsprodukterna från Areco Profiles, är vår målsättning att ständigt utveckla sortimentet så att det följer kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig främst till plåtslagerier, ventilationsföretag, verkstäder- och industrier.

Kontakt
Ingvar Delén (VD, Areco Direct)
0708-494807
ingvar.delen@areco.se

www.areco.se

BEVEGO

Vi är ett grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi vänder oss till den professionella marknaden, där våra främsta kundgrupper är plåtslagare, ventilationsmontörer, isoleringsentreprenörer och småskalig industri. Vårt förhållande till omvärlden bygger på tillgänglighet, specialisering, kompetens och produkter. Vi eftersträvar att varje uppdrag leder till förnyat förtroende och fortsatta affärer.

Kontakt
Jonas Ekholm (AO-chef byggplåt)
jonas.ekholm@bevego.se
0706-973 500

Pär Fagberg (produktansvarig byggplåt)
par.fagberg@bevego.se
0322-671 415

www.bevego.se

DALA-PROFIL

Vi levererar profiler för tak- och fasadbeklädnad i såväl lackerat som rostfritt, syrafast, aluminium och aluzink utförande. Vi levererar även slätplåt och plåt för bandtäckning. Tillsammans med vår profilerade plåt kan vi erbjuda ett komplett tillbehörssortiment bestående av bl.a. beslag, takavvattning, infästning och taksäkerhet. Detta medger att vi kan tillhandahålla en komplett leverans av varor direkt till arbetsplatsen.

Kontakt
Patrik Edmer (Säljchef)
patrik.edmer@dala-profil.se
0243-23 31 00

www.dala-profil.se

FMH STAINLESS

Vi är en materialleverantör som är specialister på dekorativa rostfria ytfinishar, som kan användas både exteriört och interiört. Som exempelvis till fasader, inredningar, hissar, skyltar mm. Vi kan erbjuda rostfria plåtmaterial med förädlade, hållbara och beständiga ytfinishar i 1000-tals varianter med vitt skilda uttryck i fråga om kulör, glans, ytstruktur, präglingar mm. De produkter vi levererar är av 100% ren metall, består upp till 85% av återvunnet material och är 100% återvinningsbart.

Kontakt
Växel: +46(0)31-748 22 77
info@fmhstainless.se

www.fmhstainless.se

LINDAB

Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energi- och miljötänkande samt levereras med en hög servicegrad vilket sammantaget ger dig ett ökat kundvärde.

Kontakt
Växel: 0431-850 00
Kundtjänst: 0431-851 00

www.lindab.se

PLANNJA

Med rötterna i Norden och hjärtat nära stålet, har vi förädlat produkter i tunnplåt ända sedan 1967. Vi designar, utvecklar och producerar tak, fasadelement och allsköns tillbehör som höjer värde och komfort på byggnader.

Kontakt
Växel: 010-516 10 00
Kundservice: 0771-99 29 99

www.plannja.se

PREFA

PREFA grundades i Tyskland och har i snart 70 år utvecklat och producerat Aluminiumprodukter för tak och fasad. Som en modern leverantör av anspråksfulla, underhållsfria och funktionella tak- och fasadsystem i högsta kvalité, erbjuder vi miljövänliga produkter där endast fantasin sätter gränserna.

Kontakt
Thomas Wiessner (Sverigechef)
0760-14 00 30
thomas.wiessner@prefa.com

www.prefa.se

RHEINZINK

Kontakt
Kari Koskinen (Regional Sales Manager)
kari.koskinen@rheinzink.se
0707-968485
info@rheinzink.se

www.rheinzink.se

SSAB

 

SSAB har tillverkat produkter för byggindustrin i mer än 50 år och är en pionjär och innovatör genom att skapa färgbelagda produkter som har svensk rapsolja i beläggningen. Denna unika, patenterade lösning minskar Green-Coat®-produkternas miljöavtryck avsevärt och gör dem till det grönaste utbudet på marknaden för tak, fasader och regnvattensystem.

Kontakt
Växel: 0243-700 00
greencoat@ssab.com

www.ssab.se/GreenCoat

 

TATA STEEL

Tata Steel Sweden Byggsystem AB är en del av den internationella koncernen Tata Steel. Vi är en av Europas största ståltillverkare med stålverk i Storbritannien samt Nederländerna och med produktionsanläggningar på flera olika platser i Europa. Koncernen levererar ett omfattande sortiment av högkvalitativa stål- och aluminiumprodukter samt tjänster till olika marknader såsom bygg-, bil-, flyg-, förpackningsindustrin, lyft- & schaktning samt energisektorn. Byggindustrin är den enskilt största marknaden för Tata Steel Sweden Byggsystem AB. Vårt stora utbud av produkter innefattar en mängd tak- och fasadprofiler, takavvattning, beslag och tillbehör, högprofil samt sandwichpaneler. Genom satsningar på digital teknik, teknisk kompetens samt fortsatt forskning och utveckling tillhandahåller vi byggkomponenter som möjliggör hållbara samt framstående byggprojekt. Vår kundfokuserade strategi för innovationer bidrar till att bygga upp långsiktiga samarbeten med våra samarbetspartners.

Kontakt
Niklas Hägerklint (VD Nordics)
070 566 91 91
niklas.hagerklint@tatasteeleurope.com

www.tatasteelconstruction.se

Pin It on Pinterest