ARTIKLAR

Hålla fasaden

Hålla fasaden

Årets utgivning av MIA Magasinet gick under temat Hålla Fasaden. En av anledningarna till att byggplåten är så användbar är ju just möjligheterna till vitt skilda uttryck. Här är tre favoriter i korrugerad aluminium, högblankt rostfritt stål och perforerat stål.

läs mer
Plåten utmärkte sig i OS i Japan

Plåten utmärkte sig i OS i Japan

Stål och metaller har varit en framträdande och viktig komponent under årets Olympiska Spel i Japan. Det gäller allt från den traditionsenliga OS-facklan, som tändes på Olympiastadion i Tokyo av Naomi Osaka, till snabbtåget Shinkansen och jättearenorna Sapporo Domes och Yokohama stadion.

läs mer
Neurodesign – så ska vi bygga för att må bra

Neurodesign – så ska vi bygga för att må bra

Neurodesign – ett tvärvetenskapligt område som kombinerar neurovetenskap och arkitektur. I senaste numret av arkitekturmagasinet MIA möter vi neurodesignern Isabelle Sjövall som är expert på området och berättar om hur vi ska bygga för att må så bra som möjligt.

läs mer
Plåtprodukter

Plåtprodukter

Det finns en mängd tak- och fasadprodukter som underlättar byggprocessen och tillför ytterligare funktioner. Det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad kring utbudet och veta när man ska välja vad. Vi presenterar de olika produktkategorierna på vår hemsida.

läs mer

Pin It on Pinterest